Bezig met laden...
Volken de Vlas | 28 september 2015

Hip, inspirerend, gek, verrassend, vernieuwend of gewoon heel mooi. Je kunt allerlei benamingen plakken op wat je in het eerste weekeinde van oktober in het kader van de woonmaand in het Noorden kunt beleven. (bron: Wonen&Co)

Kijk voor het programma op de site van Wonen in Groningen.

Ontdek aan de hand van deze route de leukste adresjes in de binnenstad volgens het concept van 'shared stores'.

Afgelopen weekend (26 september) verscheen een groot artikel in de woonbijlage van het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant over Wonen in Groningen dat komend weekend plaatsvindt in Groningen. Woon- en interieurwinkels in de binnenstad tonen werk van verschillende ontwerpers.

In totaal zijn zeventien winkels in de wandelroute opgenomen. Aan elke winkel is een noordelijke ontwerper verbonden, die er zijn laatste producten exposeert, een workshop geeft of aan het werk is om woonliefhebbers het maakproces te laten zien. (bron: Wonen&Co)

Verspreid over de stad is werk te zien van o.a. Tim Vinke, Cake Mixstore, Osc'art, Gerard de Hoop en Tjeerd Veenhoven.Ik sta zelf met lampontwerpen in Stadse Fratsen aan de Zwanestraat 2-2. Beide dagen ben ik aanwezig van 13-17 uur. Welkom!